Turneul naţional „Din nou împreună“, cu Cristi Minculescu şi Iris, a păşit cu dreptul în primele oraşe

La Piteşti, Craiova şi Timişoara au răsunat hituri precum „Baby”, „Strada ta”, „Somn bizar” şi Pe ape” în sălile pline de fani care au aplaudat minute în şir revenirea lui Cristi Minculescu alături de Iris.

Cristi Minculescu

Din lista celor 14 oraşe pe care le parcurge turneul naţional „Din nou împreună”, pe care Cristi Minculescu şi Iris îl desfăşoară în perioada 18 septembrie -15 octombrie 2015, primele 3 oraşe au fost bifate cu succes. Astfel, atât în cadrul concertului de la Piteşti, cât şi la Craiova şi Timişoara, pe lângă momentele emoţionante, în care Cristi Minculescu şi Iris au cântat împreună cu publicul minute întregi din refrenele unor hituri precum „Cine mă strigă în noapte”, „Doamna în negru”, „Să nu crezi nimic” şi „De vei pleca”, un alt moment memorabil, care a stârnit ropote de aplauze, a fost şi solo-ul de tobe al lui Nelu Dumitrescu.

Mai mult, după fiecare spectacol, un număr de 10 fani, aleşi în urma unei trageri la sorţi organizate în fiecare sală de concert pe baza biletelor achiziţionate, s-au întâlnit în culise cu Cristi Minculescu şi Iris, culegând autografe şi făcând fotografii cu artiştii preferaţi.

„M-am bucurat să văd cum suporterii noştri vechi vin acum la concertele noastre însoţiţi de copiii lor. încrederea lor neclintită în noi ne-a făcut să pornim din nou la drum în această formulă. Sper ca şi în următoarele oraşe să avem parte de cel puţin aceeaşi atmosferă ca la Piteşti, Craiova şi Timişoara. Următoarele concerte din cadrul turneului sunt în Cluj Napoca, Suceava, Iaşi şi Bacău”, încheie Cristi Minculescu.

Biletele pot fi cumpărate de la casele de bilete ale sălilor de spectacol, din reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta, dar şi online, de pe www.iabilet.ro

Turneul „Din nou împreună” continuă în următoarele oraşe:

26.09-Cluj Napoca-Casa de Cultură a Studenţilor
28.09-Suceava-Casa de Cultură a Sindicatelor
29.09-Iaşi-Casa de Cultură a Studenţilor
30.09-Bacău-Casa de Cultură
01.10-Galaţi-Teatrul Muzical
02.10-Buzău-Casa de Cultură a Sindicatelor
03.10-Braşov-Sala Patria
04.10-Ploieşti-Casa de Cultură a Sindicatelor
12.10-Constanţa-Casa de Cultură a Sindicatelor
15.10-Bucureşti-Sala Polivalentă

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here