Uddi va lansa o nouă melodie în luna martie

Noul an a început în forță la WinterKiss, DJ-ii Kiss FM făcând și astăzi ca Valea Prahovei să răsune de hituri. La Predeal, Uddi a fost prezent în studioul Kiss FM, fiind intervievat în direct de către Dan Fințescu.

Uddi - Kiss Fm„Voiam să te întreb: cât de scumpă-i domnișoara?”, s-a interesat prima dată Dan Fințescu, făcând aluzie la hitul ’Scumpă domnișoară’. „E cea mai scumpă domnișoară din lume”, a răspuns invitatul. „Din lume? Dar cum ai găsit-o? E pe vreun site de specialitate?”, s-a mirat DJ-ul Kiss FM.

„Din câte am văzut, îi place foarte mult zona Carpaților, zona României. E româncă. Pentru ea e ’Scumpă domnișoară’. Sper că a înțeles mesajul și… nu sunt căsătorit, nici logodit, așa că…”, a râs Uddi.

Dan Fințescu l-a mai întrebat pe Uddi și care este activitatea sa preferată în perioada sărbătorilor de iarnă, când mâncatul sarmalelor este sport național. „Încă o sarma”, a spus Uddi. „Pe bune? Că n-aș zice, la cum arăți”, a replicat Dan Fințescu.

„Sportul e secretul. Și magia neagră. Joc fotbal o dată pe săptămână. Atacant și portar în același timp. Nu avem destui oameni”, a glumit Uddi.

Invitatul le-a mai spus ascultătorilor Kiss FM că va lansa o piesă la începutul lunii martie și că va mai colabora cu o artistă foarte frumoasă și talentată din România, al cărei nume nu a vrut să-l divulge deocamdată. Uddi a mai adăugat că se pregătește să se dedice în totalitate muzicii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here