Ultimele detalii despre concertul Brian May şi Kerry Ellis

Luni seară, pe 14 martie, la Sala Palatului, fanii Brian May, chitaristul legendarei Queen, va concerta pentru prima dată în România.

Brian MaySpectacolul ce face parte din turneul european One Voice, reprezintă un proiect muzical de suflet, pe care artistul l-a conceput alături de solista britanică Kerry Ellis, una dintre cele mai apreciate interprete de pe Broadway. Show-ul include atât creaţii originale, cât şi melodii celebre, printre care şi câteva hituri Queen, alături de numeroase alte piese ale unor trupe cunoscute.

Anul 2016 pare să fie anul Queen pentru fanii muzicii live din România, deoarece aceştia nu vor avea doar una, ci două ocazii să-l întâlnească live pe Brian May, celebrul chitarist, compozitor şi membru fondator al trupei care a făcut istorie.

Dacă pe 21 iunie, în Piaţa Constituţiei, publicul va putea să vadă un show original Queen, în cadrul uneia dintre cele mai spectaculoase producţii ale momentului, primăvara aceasta, cei dornici să descopere şi o altă faţă a chitaristului Brian May nu trebuie să rateze show-ul de la Sala Palatului.

Luni seară, chitaristul promite aşadar un concert special, extrem de personal, rezultatul unui proiect mai lung desfăşurat alături de Kerry Ellis, artista de origine britanică nelipsită din musicalurile londoneze. Într-o atmosferă intimă, relaxată dar deopotrivă plină de emoţie, Brian May aduce în faţa publicului o suită de compoziţii noi, unele dintre ele creaţii proprii, dar şi o serie de reinterpretări inedite ale unor piese celebre. Chitaristul va cânta inclusiv câteva dintre cele mai iubite hituri ale trupei sale, oferind astfel celor prezenţi o versiune nouă, personală, a pieselor originale Queen.

Spectacolul de la Sala Palatului va începe la ora 20:00, accesul publicului fiind posibil începând cu ora 19:00. Se recomandă spectatorilor să vină din timp, pentru a evita eventualele aglomerări ce pot apărea la porţile de acces.

La spectacol nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video.

În ceea ce priveşte prezenţa copiilor, aceasta nu este recomandată din cauza sunetului puternic, însă, dacă părinţii aleg să vină alături de cei mici, aceştia vor avea acces la spectacol doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.

Ultimele bilete rămase disponibile mai pot fi achiziţionate online, pe eventim.ro, dar şi din reţeaua magazinelor afiliate (Orange, Vodafone, Germanos, Cărtureşti, Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV), la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 121.50 lei, 175.50 lei, 247.50 lei, 337.50 lei sau 436.50 lei, preţuri la care se adaugă comisioanele de ticketing.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here