Ultimele locuri la Rhythm Of The Dance, reduse de Florii

În perioada 1 Aprilie – 5 Aprilie 2015, de Florii, biletele la spectacolul Rhythm Of The Dance – ce va avea loc la Teatrul Naţional din Bucureşti pe 27 Aprilie, sunt mai ieftine cu 25%!

RoTD

Impresionantul show ce va fi prezentat în şapte oraşe din România în perioada 24-30 Aprilie 2015 este pus în scenă de către Compania Naţională de Dansuri a Irlandei!

Pentru toţi fanii care doresc să beneficieze de această reducere de 25% la spectacolul de dans irlandez Rhythm Of The Dance, promoţia este valabilă numai în perioada 1-5 Aprilie 2015! Categoriile care fac obiectul promoţiei sunt: VIP şi Categoria 1. Biletele se găsesc în Reţeaua BILETOO, la Teatrul Naţional Bucureşti, în Librăriile Librarium şi Eminescu, la magazinele Flanco, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – Staţia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro sau www.BILET.ro! În cazul în care comanda se face online, plata poate fi făcută prin card sau ramburs, în ambele cazuri livrarea făcându-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, există şi posibilitatea rezervării biletelor, acestea putând fi ridicate personal de către client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

Preţurile biletelor pentru spectacolul Rhythm Of The Dance din Bucureşti sunt următoarele:
– 300 lei (Categoria VIP) – cu reducere: 225 lei
– 200 lei (Categoria 1) – cu reducere: 150 lei
100 lei (Categoria 2) SOLD OUT

Show-ul Rhythm Of The Dance – ce reprezintă în întreaga lume un fenomen, a atras încă de la debut milioane de fani şi a marcat o nouă eră în divertismentul irlandez! Combinând artele tradiţionale cu cele moderne (balet, dans modern, jazz), alături de muzică şi cea mai avansată tehnologie scenică, show-ul este o poveste veche de mii de ani, prezentată în cel mai modern format!

Turneul Rhythm Of The Dance ajunge în România pe 24 aprilie 2015 la Constanţa, urmând apoi să susţină spectacole la Suceava (25 Aprilie), Iaşi (26 Aprilie), Bucureşti (27 Aprilie), Braşov (28 Aprilie), Cluj (29 Aprilie), Timişoara (30 Aprilie).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here