Un actor din „Las Fierbinţi“ îşi încearcă norocul la „Vocea României“

„Vocea României“ continuă cu ce-a de-a treia rundă de audiții pe nevăzute, vineri, 2 octombrie, de la 20:30! Concurenții sunt determinați și își doresc mai mult ca oricând să fie învingători pe scena unde toți visează să ajungă, iar antrenorii sunt gata să-i aleagă pe cei mai buni și să-i ducă mai departe spre marele trofeu Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro!

Vocea Romaniei

Vineri, 2 octombrie, vom avea parte de o ediție incendiară! Lupta va fi aprigă, deciziile concurenților neașteptate, iar surprizele vor fi pe măsura show-ului. Voci calde, puternice, pline de energie vor impresiona și vor demonstra chiar și din spatele cortinei că doar vocea contează!

Unul dintre actorii din „Las Fierbinţi“ va fi concurent în competiția vocilor, susținut îndeaproape de colegii săi. Dacă antrenorii vor aprecia prestația sa și se vor întoarce pentru a-l aduce într-una dintre cele patru echipe, vedem în cea de-a treia ediție Vocea României.

Concurenții și-au ales piesele pentru a impresiona prin calitățile lor vocale și a reuși să își continue drumul în competiție. Vineri, 2 octombrie, hit-uri precum „Someone like you“, „Proud Mary“ sau „Fallin’“ vor fi interpretate în mod excepțional și vor aduce ropote de plauze din partea publicului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here