Un bărbat a fost arestat în casa lui Justin Bieber, pentru posesie de droguri

Un bărbat aflat în casa lui Justin Bieber a fost arestat, marţi, pentru posesie de droguri, în timpul unei descinderi a poliţiei, în urma unei reclamaţii de vandalism primite din partea unui vecin al cântăreţului.

Justin BieberDetectivii s-au prezentat la domiciliul lui Justin Bieber din Calabasas, la aproximativ 40 de kilometri nord-vest de Los Angeles, după ce un vecin l-a acuzat pe cântăreţul canadian că a aruncat cu ouă pe faţada casei sale, într-un incident petrecut pe 9 ianuarie.

Justin Bieber, în vârstă de 19 ani, a fost reţinut la domiciliu în timp ce poliţiştii căutau dovezi ale atacului, inclusiv imagini preluate de pe camerele de supraveghere ale reşedinţei cântăreţului. “Bieber nu a fost arestat, nici disculpat”, a afirmat şeriful David Thompson, în timpul unei conferinţe de presă, ce a avut loc la Malibu, după descindere.

În timpul descinderii la domiciliul artistului, un bărbat a fost arestat pentru posesie de narcotice, după ce poliţiştii au găsit cocaină, aflată într-un loc vizibil.

Bărbatul arestat s-a dovedit a fi rapperul Lil Za, în vârstă de 20 de ani, care apare frecvent în fotografii alături de Justin Bieber, conform site-ului tmz.com. Pe acest site au apărut fotografii şi un material video cu Lil Za, pe numele său real Xavier Smith, care este dus în cătuşe la maşina unui poliţist.

Acest caz de vandalism este considerat un delict deoarece a provocat pagube de 20.000 de dolari, conform proprietarului, care a justificat costul ridicat prin faptul că faţada casei a fost construită cu lemn şi cărămidă din import.

Pe de altă parte, şeriful David Thompson a afirmat că nu a operat descinderea pentru a trimite un mesaj celebrităţilor certate cu legea, ci pentru că incidentul de pe 9 ianuarie este un delict: “Acest lucru nu are nimic de a face cu faptul că este o celebritate. Este vorba despre un delict”, a precizat şeriful.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here