Un bărbat fără adăpost a fost arestat, la New York, pentru hărţuirea cântăreţei Rihanna

Kevin McGlynn, un bărbat fără adăpost în vârstă de 53 de ani, a fost arestat, joi, după ce a expediat câteva scrisori de ameninţare la casa închiriată în New York de cântăreaţa Rihanna, informează contactmusic.com.

Rihanna came out of her after party in very revealing dress in NYC Rihanna came out of her after party in very revealing dress in NYC

Potrivit publicaţiei The New York Post, bărbatul a fost acuzat de comportament ameninţător şi hărţuire şi reţinut în arestul poliţiei fără posibilitatea de eliberare pe cauţiune după ce a scris o serie de scrisori insultătoare la adresa cântăreţei, pe care le-a expediat de două ori, pe 1 iulie şi 8 iulie, la domiciliul închiriat al acesteia din New York.

În luna mai, Rihanna a fost nevoită să pună în vânzare proprietatea sa din Pacific Palisades, California, pe care o cumpărase abia de un an, deoarece siguranţa i-a fost pusă de mai multe ori în pericol din cauza hărţuitorilor.

Astfel, în martie 2013, cântăreaţa a obţinut un ordin de restricţie cu durata de trei ani împotriva lui Steveland Barrow, după ce acesta a intrat pe proprietatea vecină, despre care crezuse că îi aparţine Rihannei.

Totodată, judecătorii i-au impus unui tânăr în vârstă de 26 de ani, Robert Melanson, să păstreze o distanţă de cel puţin 100 de metri de casa Rihannei după ce el a fost surprins pe acoperişul casei acesteia în iunie 2013.

În documentele depuse în instanţă la acea vreme, Rihanna, care nu era acasă la momentul incidentului, a declarat că s-a temut pentru propria siguranţă deoarece Robert Melanson era instabil psihic şi avea cazier.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here