Un eveniment dance s-a mutat de la Bruxelles la Bucureşti, din cauza ameninţărilor teroriste

Siguranţa este cea mai importantă! Organizatorii unui eveniment de muzică electronică – ce trebuia să aiba loc pe 5 decembrie, la Bruxelles – au decis, în ultimul moment, să mute evenimentul la Bucureşti. Motivul principal este alerta care s-a declanşat de câteva zile în capitala Europei din cauza ameninţărilor teroriste.

UndercolorÎn data de 5 Decembrie, Bruxelles urma să fie gazda celui mai colorat eveniment dance, marcând totodată şi lansarea brandului de evenimente Undercolor. Însă, din cauza ameninţărilor teroriste, organizatorii au decis să mute evenimentul în Europa de Est, zona cea mai sigură în această perioada pe continent. Cum Bucureşti este considerat capitala evenimentelor de muzică electronică din Europa, relocarea s-a realizat foarte repede. Astfel, iubitorii de muzică vor avea ocazia să îi vadă live pe unii dintre cei mai bine titrati DJ din lume live, pe 5 decembrie, la Arenele Romane. Umek, Sébastien Léger şi Mark Fanciulli vor incinge atmosfera evenimentului Undercolor.

“Bineînţeles că siguranţa publicului este motivul care ne-a determinat să mutăm evenimentul într-o ţară sigură. Pe lângă măsurile de securitate, am ales şi un spaţiu care corespunde normelor de siguranţă europene. Arenele Romane din Bucureşti este locaţia pe care am considerat-o printre cele mai sigure pentru lansarea conceptului european Undercolor, un eveniment bazat pe o producţie ce va colora o noapte underground într-o ambianţă inedită cu decoruri UV ce vor acoperi locaţia în întregime, animaţie UV şi mapping show”, a declarat organizatorul evenimentului.

Line-up-ul este unul cu greutate:

UMEK este DJ-ul şi producătorul legendă din Slovenia, clasat pe locul 2 pentru stilul techno şi tech house, după Richie Hawtin, conform topdeejays.com. În 2012, invitat în cadrul evenimentului Ministry of Sound la Bucuresti, a avut parte de un public foarte numeros: peste 3.500 de persoane. Mai târziu, în 2014, a fost invitatul special la Liberty Parade cu un public de peste 70.000 de oameni.

Sébastien Léger este un DJ ţi un producător de origine franceză. Cea mai recentă apariţie în România a avut-o în anul 2013, în cadrul evenimentului White Sensation de la Romexpo.

Mark Fanciulli vine pentru prima dată în România! Mark Fanciulli, DJ şi producător din Marea Britanie, s-a făcut remarcat cu piesa “The tide”, care a avut un impact enorm în zona de clubbing. Piesa a fost susţinută de DJ ca: Joris Voorn, Richie Hawtin, Marco Carola.

Biletele se pun în vânzare marţi, 25 noiembrie, cu numai 10 zile înainte de data evenimentului, iar preţurile sunt între 45 şi 80 lei la categoria VIP.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here