Un membru din staff-ul trupei Eagles of Death Metal a murit în atentatele din Paris

Francezii au fost sub teroare vineri, 13 noiembrie, când în Paris au avut loc, simultan, mai multe atacuri teroriste. Una dintre locaţiile atacate a fost sala de spectacole Bataclan, unde trupa americană Eagles of Death Metal susţinea un concert.

nick alexander atentate parisPotrivit presei străine, în sala Bataclan se aflau, în momentul în care a avut loc atacul terorist, peste 1.500 de persoane, dintre care aproximativ 90 au fost ucise.

Membrii formaţiei Eagles of Death Metal au scăpat nevătămaţi în urma atacului, însă un membru din staff-ul trupei şi-a pierdut viaţa. Este vorba despre Nick Alexander, merchandise manager al trupei, în vârstă de 36 de ani.

„Nick a murit făcând ce îi plăcea şi suntem împăcaţi să ştim cât era de preţuit de prietenii din întreaga lume“, se arată în declaraţia transmisă de familia lui Alexander.

Printre cei ucişi în sala Bataclan se află şi Thomas Ayad, în vârstă de 34 de ani, unul dintre directorii casei de discuri Mercury, deţinută de Universal Music Group.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here