luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIUn musical inspirat de biografia lui Tupac Shakur va avea premiera în...

Un musical inspirat de biografia lui Tupac Shakur va avea premiera în iunie

Musicalul „Holler If Ya Hear Me”, care include melodii compuse de rapperul Tupac Shakur, decedat în 1996, va avea premiera pe Broadway, New York, pe 19 iunie.

TupacShakur

Producţia pentru acest spectacol a început în 2012, dar premiera, care trebuia să aibă loc în 2013, a fost amânată din cauza lipsei de săli disponibile.

Musicalul, care va avea premiera la Palace Theatre din New York, spune povestea a doi prieteni care se luptă pentru supravieţuire într-un cartier sărac aflat într-un oraş din Vestul mijlociu al SUA, notează Mediafax.

„Holler If Ya Hear Me” este regizat de Kenny Leon, care a pus în scenă şi piesa de teatru scrisă de Lorraine Hansberry „Un strugure în soare/ A Raisin in the Sun”, cu Denzel Washington în rolul principal, care va avea premiera în primăvară.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.