duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIUn tânăr a mers şapte ore pe bicicletă ca să participe la...

Un tânăr a mers şapte ore pe bicicletă ca să participe la „X Factor“

Se spune că atunci când există determinare, poţi face orice în viaţă, iar unii dintre concurenţii celui mai nou sezon „X Factor”, super show difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1 au demonstrat din plin asta.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_130714_XF4 auditii_0047

Este şi cazul lui Adrian Iordache, un tânăr de 29 de ani, care pentru a participa la audiţiile cu juriu a venit tocmai de la Sibiu şi nu oricum, ci pe bicicletă. Adrian a povestit că a mers mai bine de şapte ore, dar nu a fost nicio problemă pentru el, pentru că adoră acest sport.

Adrian le-a mărturisit juraţilor că a venit la „X Factor” din două motive: să facă rost de bani pentru a-şi achita datoriile şi să se căsătorească.

Fire veselă, tânărul spune că i-a plăcut de mic să trateze viaţa în glumă şi, chiar dacă acum e casnic, nu vede nimic rău în asta. Face mâncare, spală, calcă, totul, bineînţeles, cântând, pentru că, spune el, e „în transă artistică de luni până duminică”.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.