“UNITED – bine impreuna”, campanie initiata de UNTOLD

In aceasta perioada plina de provocari pentru majoritatea, cand criza generata de pandemia de coronavirus a adus incertitudine si multe limitari (care erau de neconceput cu cateva saptamani in urma) in viata noastra, implicarea in mentinerea bunastarii comunitatii si respectarea legilor si recomandarilor date de catre specialisti va face diferenta si ne va ajuta sa trecem cu bine peste toate incercarile si neajunsurile.

Printre proiectele private care pun umarul la lupta cu pandemia, se numara si United Romania, o initiativa UNTOLD Nation.

“Interconectăm nevoile eroilor acestor zile, cu posibilitățile și resursele celor care vor să dea o mână de ajutor. Am construit o platforma care aduce speranță și pune sub lumina reflectoarelor toate inițiativele care fac bine, cu încrederea că împreună vom fi bine. UNIȚI vom reuși să trecem cu bine și să nu ne pierdem ca oameni, în urma impactului pe care răspândirea virusului COVID-19 îl are în România. Intră pe unitedromania.org și află cum te poți implica!”.

Intr-o postare recenta pe facebook, Ioana Chereji, PR manager al festivalului Untold a subliniat ca “Trăim vremuri care ne încearcă, care ne provoacă și care ne fac să pierdem contactul cu viața noastră obișnuită de zi cu zi. Ne dăm seama însă cât de importante sunt lucrurile mici și simple pentru noi. Dar în aceste vremuri avem familia, prietenii, zâmbetele, muzica, speranța, ne avem unii pe alții și avem puterea să ne ajutăm și să ajutăm. Suntem fizic la distanță unii de ceilalți, dar inimile noastre sunt unite. Împreună putem să susținem, să acționăm, să informăm și avem puterea să facem bine, uniți. Binele nu ține cont de timp, de spațiu, el este prezent în fiecare dintre noi. Iar binele multiplicat… face minuni!”.

Platforma unitedromania.org este una complexa, punandu-se accent pe informare corecta, implicare, atitudine, initiativa si actiune. Initiativa este sustinuta de catre cele mai importante companii românești și multinaționale, trusturi de presă, parteneri logistici și de distribuție, lideri de opinie, celebrități, influenceri, artiști.

Mesajul initiatorilor este urmatorul: “Când binele e cel care ne unește, orice imposibil devine posibil! Am construit o platformă care aduce speranță și pune sub lumina reflectoarelor toate inițiativele care fac bine, cu încrederea că împreună vom fi și mai puternici. Implică-te și tu: : unitedromania.org #BineÎmpreună

Implica-te si tu! Intra pe site sau pe pagina de facebook pentru mai multe detalii!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here