marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIUrma îşi aniversează saxofonistul pe 3 iulie la Republic

Urma îşi aniversează saxofonistul pe 3 iulie la Republic

Pe 3 iulie, în clubul Republic din Centrul Vechi al Capitalei, formaţia Urma va sustine un show surpriză pentru fani, ultimul din Bucureşti până la toamnă.

urma-mani-neumann-c-radu-dumitrescu

La miezul nopţii, băieţii din Urma îi vor oferi un zgomotos „La Mulţi Ani“ colegului lor cubanez, saxofonistul Luis Palomino, născut în Havana pe 4 iulie, de ziua Americii!

După lansarea celui mai recent album concept, “Lost End Found”, Urma vrea să le ofere fanilor bucureşteni un ultim show până la toamnă. “Lost End Found” s-a bucurat de un enorm succes, piesele “Terminus”, “All wrong” sau “Cine iubeşte şi lasă” depăşind deja un milion de vizualizări pe Youtube.

“Pe parcursul celor 10 ani de călătorie muzicală şi în cadrul celor cinci materiale discografice editate până în prezent am promovat insistent sunetul acustic, curat, folosind ca mijloace de exprimare instrumente acustice diverse, precum chitara, saxofonul, flautul, trompeta, pianul, vioara, violoncelul, cavalul, saz-ul şi multe alte instrumente de percuţie“, a spus Mani Gutău, solistul trupei.

Biletele pentru concertul Urma din Republic pot fi găsite online pe iabilet.ro, în magazinele Uman şi Senia şi la Perfect Tour. Biletele costă 30 de lei în presale şi 40 de lei în ziua concertului.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.