VAMA, The Mono Jacks, E-an-na și Luna Amară completează line-up-ul Danube Rock Sounds 2023

A rămas mai puțin de o lună până la cea de-a 9-a ediție a festivalului Danube Rock Sounds, ajuns deja tradiție pentru iubitorii de muzică din Galați și nu numai. Acesta va avea loc între 15-17 septembrie, pe plaja Dunărea.

În acest context, organizatorii anunță noi trupe, care completează line-up-ul evenimentului și vor face plaja Dunărea să răsune pe ritm de rock și muzică alternativă. VAMA, The Mono Jacks, E-an-na și Luna Amară se alătură artiștilor confirmați deja – Subcarpați, Coma, byron, Basska și Melting Dice, însă mai multe nume vor fi anunțate curând.

„Ca în fiecare an, încercăm să pregătim cel mai bun cocktail de artiști și sperăm să bucurăm publicul cu noile trupe anunțate. Ținem cont de părerile participanților și, la fiecare ediție, facem un mix de artiști care au mai cântat și au fost bine primiți, dar aducem și nume noi. Cei de la Vama, de exemplu, nu au mai fost în Galați de peste 3 ani și sperăm să fie o surpriză plăcută pentru localnici”, declară Codruț Dumitrescu, organizatorul festivalului.

Abonamentele la festival se pot achiziționa online de pe www.iabilet.ro sau din rețeaua de distribuție IaBilet (magazinele Flanco, librăria Bookcity Galați, automatele SelfPay). Acestea încă au prețul redus de 195 lei până pe 31 august, inclusiv.

Biletele de o zi vor vor avea prețul de 75 lei până pe 1 septembrie, apoi vor costa 90 de lei. Biletele VIP costă 150 lei/ pe zi sau 400 de lei pentru cele 3 zile de festival. Acestea beneficiază de o zonă special amenajată în festival.

Biletele se pot achiziționa online de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-danube-rock-sounds-2023-86278/

Danube Rock Sounds este singurul festival de muzică rock și alternativă din Galați și își propune să promoveze scena locală românească, dar și să aducă în fața publicului artiști pe care fanii nu au ocazia să îi vadă în mod obișnuit. Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/RocklaDunare/

Citeste si despre:

Cea mai difuzată piesă la radio în vara 2023
Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here