Vartan Arachelian şi Horia Brenciu, invitaţi la „Generaţiile TVR”

În această săptămână, în ciclul “TVR 60”, puteţi urmări ultima ediţie a emisiunii “Generaţiile TVR” – ce aduce în faţa telespectatorilor de toate vârstele, pe câţiva dintre cei mai valoroşi oameni de televiziune de ieri şi de astăzi.

Generatiile TVR

Gazda acestei ediţii este Cristina Şoloc – care vă invită să fiţi părtaşi la dialogul dintre invitaţii săi : Vartan Arachelian şi Horia Brenciu şi să urmăriţi imagini inedite, unele în exclusivitate din arhiva TVR. Două astfel de exemple sunt: selecţiuni din prima apariţie televizată a lui Horia Brenciu pe plaja de la Costineşti (dansează în slip de baie pe muzica din filmul “9 săptămâni şi jumătate”) sau imaginile de la prima vizită a Majestăţii Sale Regelui Mihai în TVR.

Horia Brenciu: „Am intrat în TVR ca un pitic în ţara uriaşilor… şi aici, în TVR, am prins primii şapte ani, din toate punctele de vedere. Aşa că pentru mine TVR a fost a doua porţie de „şapte ani de acasă”, Şi da, TVR a fost o „pepinieră” formidabilă – eu am plecat în 2000 din TVR şi atunci o simţeam formidabilă – toată lumea discuta despre Cerbul de Aur, despre Mamaia, toata lumea discuta despre emisiunile de anchetă de la TVR, despre emisiunea de cultură a lui Iosif Sava… nu mai vorbesc de generaţia 70 – Vornicu, Bocăneţ şi aşa mai departe… orice era de calitate”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here