Vedetele au participat la inaugurarea Stage Academy, prima şcoală artistică muzicală cu pregătire completă

La inaugurarea primei şcoli artistice muzicale cu pregătire completă din România au luat parte artişti, producători cunoscuţi şi finaliştii unor talent show-uri ca ‘Next Star’, ‘Kidsing’ sau ‘M-a făcut mama artist’.

Adina si Glance de la Heaven

Adina de la Heaven şi Glance, după ce s-au răcorit cu un cocktail la piscina şcolii, s-au simţit atât de bine încât au urcat pe scenă şi au încins un pool party memorabil! Vizitând sălile de canto, dans, teatru, workshopul de media şi studioul, Glance a declarat: ‘E o iniţiativă foarte tare! Aşa a început şi Pharell – a avut ocazia să îşi petreacă sute de ore într-un studio profesionist iar asta l-a adus de pe stradă în faţa a miliarde de oameni!’.

După o demonstraţie extraordinară de voce, Oana Radu a rămas ‘Fără glas’ atunci când a văzut că artiştii pot veni informaţi cu privire la piaţa muzicală la o întâlnire cu viitorul manager sau casa de discuri şi a declarat: ‘Astfel de şcoli există în Japonia, într-o industrie muzicală mătura – era timpul să se deschidă şi la noi!’.

Deşi petrecerea a continuat până târziu, primii elevi au venit conştiincioşi şi foarte entuziasmaţi a doua zi de dimineaţă la primele orele de canto şi mişcare scenică.

Profesorii Stage Academy sunt unii dintre cei mai buni de pe piaţă: Lucian Darie, trainer vocal la emisiuni ca ‘Next Star’, ‘Kidsing’ sau ‘M-a făcut mama artist’, Oana Cocârţă, coregrafara şi dansatoare în emisiuni TV şi alături de artişti ca Alex Velea sau Elena Gheorghe, Sorin Tofan, prezentator TV şi actor alături de Nicolas Cage sau Diana Munteanu, coordonator de proiecte la casa de discuri Roton.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here