Vedetele au tras cu arbaleta şi au făcut fitness la lansarea filmului „Terapie pentru crimă“

Luni, 29 septembrie 2014, a avut loc la Cinema Studio lansarea filmului “Terapie pentru crimă”, primul film românesc cu o “femme fatale” în rol principal.

Foto Lansare Mic-36

Alături de membrii din echipa de filmare, la eveniment au fost prezente personalităţi din lumea filmului, din showbiz, jurnalişti, dar şi foarte mulţi tineri, fani de-ai cântăreţei Claudia Pavel, dornici să o vadă pe aceasta în primul ei rol într-un film de lung metraj.

În “Terapie pentru crimă”, Cream interpretează rolul lui Matilde, prima antieroină din cinematograful românesc. Aceasta vrea să devină criminal profesionist, aşa cum a văzut în filme, dar încercările ei duc la situații de multe ori comice. Producţia parodiază pe alocuri genul filmelor de acţiune cu o „femme fatale” protagonistă, ce a luat amploare la Hollywood.

Foto Lansare Mic-25

Filmul se bucură de susţinerea criticului Irina Margareta Nistor, care a mărturisit în discursul de început că întoarcerea către „un stil parodic” a funcționat foarte bine și este de părere că publicul ar dori să mai vadă și altceva în peisajul filmelor româneşti. „Cred că o să-i tenteze titlul”, a spus ea.

Ca fapt ieşit din comun pentru o lansare de film, înainte de proiecţie, oaspeţii prezenţi la eveniment au avut ocazia să-şi testeze aptitudinile sportive asemeni personajului principal. Astfel, Adina Halas a tras cu arbaleta, Vlad Corbeanu a ridicat greutăţi, iar Claudia Pavel a testat un aparat de fitness, totul sub atenta supraveghere a instructorilor de la Atlantis Fitness & Lifestyle.

Foto Lansare Mic-26

Odată cu prezentarea în avanpremieră a filmului, a fost lansată și cartea „Terapie pentru crimă”, scrisă de Bogdan Hrib după scenariul filmului, carte pe care o puteţi găsi deja în librării.

Filmul “Terapie pentru crimă” va rula în avanpremieră până pe 2 octombrie la Cinema Studio, iar din 3 octombrie 2014 îl puteţi vedea în cinematografele din toată ţara.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here