marți, iunie 18, 2024
AcasăȘTIRIVedetele de la „Șerifi de România“, faţă în faţă cu propriile fobii

Vedetele de la „Șerifi de România“, faţă în faţă cu propriile fobii

Regimul de viață cazon de la „Șerifi de România”, emisiunea care începe la Antena 1 din 9 noiembrie de la ora 20.30, le-a pus pe vedetele participante față în față cu propriile fobii. Fie că se tem de insecte, de apă sau de înălțimi, acestea s-au văzut nevoite să se lupte cu propriile spime dacă doreau să ducă la bun sfârșit anumite probe.

Serifi de Romania

Când am plecat de acasă, am plecat și cu frica mea de înălțime, asta fiind singura mea fobie reală. În rest, nu mi-e frică de nimic, nici de apa murdară, nici de animale sau gângănii, nici de întuneric sau spații înguste. Sigur că au fost momente când a trebuit să urc la înălțime, iar atunci chiar am avut temeri și chiar mici probleme“, a spus Andrei Ştefănescu, de la trupa Alb Negru.

Sunt o persoană curajoasa, mi-am tot învins temerile în ultima vreme, așa că am plecat cu puține frici în acest show. Cu toate astea, am descoperit aici că sunt încă multe lucruri de care nu neapărat mi-a fost teamă, dar pe care cu siguranță nu le mai încercasem până atunci: campatul cortului sau crearea unui adăpost într-o pădurice întunecată și rece. Cred că totuși mi-am învins frica de lilieci, într-o noapte a trebuit să dormim sub cerul liber (nu aveam la dispoziție decat sacii de dormit) și toată noaptea au survolat deasupra noastră acești lilieci de care îmi este teamă. Îi asociez cu filmele de groază, cu zonele reci, cu peșterile, a spus Natalia Mateuţ.

Mi-e frică de insecte, în special de albine și gândaci. Care erau peste tot“, a spus Andreea Tonciu.

„Dacă vorbim de frici, putem să vorbim până mâine. Chiar m-am întrebat în primele zile ce filmare ce caut eu în această emisiune, că nu-i făcută pentru mine, însă așa cum am mai spus, n-am vrut să o las pe sora mea să se lupte singură în concursul ăsta, simțeam oarecum nevoia (ca soră mai mare ce sunt) să o ocrotesc, să știu că e bine. Așa că am plecat de acasă cu muulte frici: de apă, de înălțime, de animale, de dormit în aer liber, de sporturi extreme, de accidentări… însă le-am învins datorită ambiției. Cred că acest concurs mi-a arătat că pot lupta eu cu mine, că nu există „nu pot”, că dacă îmi doresc pot obține orice, trebuie doar să-mi doresc. Și așa s-a întâmplat: deși aparent firavă am reușit să câștig câteva dueluri și tot concursul l-am parcurs cu entorsă la picior“, a spus Raluca Tănase.

Nu suport insectele. Sunt alergică la înțepăturile de țânțari, am avut mereu cu mine spray-uri speciale pentru a ține insectele la distanță. Spre surprinderea mea însă, spre final m-am trezit că eram în pădure, aveam în palmă un gândac și mă jucam liniștită cu el. Atunci am realizat că toată experiența asta m-a ajutat să-mi depășesc oarecum această fobie“, a spus Denisa Tănase.

Mi-e frică de înălțime și de păianjeni. Și nu mi-a fost deloc ușor. Dar, cu ajutorul comandantului și al colegilor, am reușit să îmi depășesc limitele, mai ales la unele antrenamente care presupuneau cățărări. Cât despre păianjeni, m-am învelit în valuri de spray de protecție, ca să-mi ofer măcar un confort psihic. Că după ce adormi… Dumnezeu cu mila“, a spus Paula Chirilă.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.