Vedetele Disney vor susține un spectacol live impresionant pentru copii pe Arena Națională

Pe 2 septembrie 2015, fanii Violetta din România vor avea șansa unică de a-și vedea artiștii preferați interpretând live cele mai îndrăgite melodii din sezoanele 1, 2 și 3 din serialul Violetta, la Arena Națională.

Voletta LIVESoy Mi Mejor Momento, Euforia, Supercreativa, En Gira sunt doar câteva dintre melodiile pe care fanii români le vor auzi în timpul concertului. În plus, spectacolul va include o trupă de nouă dansatori foarte energici, o formație de cinci instrumentiști, decoruri și lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante și costume uimitoare.

Actorii din Violetta au cucerit inimile audienței tinere din România în ultimii doi ani, serialul ocupând prima poziție în intervalul orar în care este difuzat, în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani. Așadar, pentru V-loverii români, șansa de a-și vedea personajele preferate live pe scenă, în timpul concertului Violetta Live, va fi cu siguranță o experiență unică în viață.

Spectacolul va avea ca protagoniști vedetele din distribuția originală a serialului – Martina Stoessel (Violetta); Jorge Blanco (Leon); Diego Dominguez (Diego); Facundo Gambande (Maxi); Mercedes Lambre (Ludmila); Candelaria Molfese (Camila); Samuel Nascimento (Broduey) și Alba Rico Navarro (Naty).

Biletele sunt disponibile online pe www.myticket.ro și www.eventim.ro.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here