sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăȘTIRIVescan: „Versurile piesei «Las-o» sunt inspirate din experiența unor prieteni apropiați“

Vescan: „Versurile piesei «Las-o» sunt inspirate din experiența unor prieteni apropiați“

Super cântare live de la Vescan şi Florin Ristei, săptămâna trecută, la Dimineața-n Mare fel cu Bogdan și Shurubel de la Radio 21.

Vescan

Cei doi au adus în difuzoarele Radio 21 – „Las-o”, cea mai tare piesă a momentului! La numai două săptămâni de la lansarea pe Youtube, „Las-o” a adunat deja aproape 4 milioane de vizualizări.

Vescan a povestit cum a fost creată această piesă: „S-a născut în studiourile Scandalos, producător a fost Mahia Beldo, eu am scris versurile și am stat cu ea puțin până a apărut Florin Ristei în studio. Era vocea care se potrivea perfect cu ce făcusem noi acolo!”

Întrebat de Shurubel dacă versurile vin dintr-o experiență personală, Vescan a explicat că atunci când scrie versuri se inspiră atât din viața lui, cât și din cea a persoanelor apropiate: „Nu trebuie să generalizăm. Păsări călătoare sunt doar unele fete, dar eu scriu din ce văd, trăiesc eu sau trăiesc alții din jurul meu și da, am prieteni în situația asta”.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.