duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIVIDEO Adda şi-a învins teama de şerpi la filmările noului videoclip

VIDEO Adda şi-a învins teama de şerpi la filmările noului videoclip

Adda a filmat videoclipul pentru ultimul ei single şi astfel a trebuit să-şi învingă una dintre cele mai mare frici: teama de şerpi. Printre surprizele de pe platoul de filmare s-a aflat şi un piton, acesta având o mare legătură simbolică cu noua ei piesă, „Se vede pe faţa ei“.

adda piton sarpe filmari

În „Se vede pe faţa ei“, artista abordează o temă sensibilă, însă extrem de des întâlnită în societatea de astăzi: căsătoria din interes. Pentru că şarpele este simbolul vicleniei şi al înşelăciunii, acesta a fost întegrat în scenariul clipului, reuşind să întregească cu succes povestea creionată de Adda.

„Pitonul Gogu a fost la înălţime. Eu cu şerpii nu mă înţeleg deloc, aceasta este cea mai mare fobie a mea. Iniţial nu am vrut să stau în platou cât timp s-a filmat cu pitonul, însă am prins puţin curaj şi am zis că vreau măcar să-l văd. Cătălin, soţul meu, m-a încurajat să-l ating şi să-l iau în braţe. Am rezistat cam 10 secunde cu el în mâini“, a spus Adda.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.