VIDEO Adela Popescu și-a învins o mare frică: și-a făcut un tatuaj

„Curaj“, cel mai recent videoclip pe care se pregătește să-l lanseze Adela Popescu, a determinat-o pe artistă să ia o hotărâre radicală în ceea ce privește viața ei din afara scenei.

adela popescu tatuaj curaj

„Nu mai vreau să-mi fie frică de nimic şi de nimeni. Frica întunecă judecăţi, fură bucurii, ştirbeşte ani. Vreau să fiu liberă şi, singurele lucruri de care să-mi fie frică, să fie propriile-mi decizii. Şi, ca să lucrez aplicat, m-am pus pe făcut o listă cu toate fricile. S-au adunat câteva. Vreau ca în fiecare zi să tai de pe listă o frică“, a explicat Adela Popesc.

Așadar, după ce și-a depășit frica de a sta sub apă, Adela a trecut la următoarea frică de pe lista: aceea de a-și face un tatuaj.

„Îmi plac tatuajele. Îmi place să le văd la Radu, îmi plac femeile ‘sălbatice’, cu un braţ tatuat, părul aranjat neglijent, cu geacă de motor aruncată peste o rochiţă scurtă albă de in şi cu vreo doi copii blonzi. Unul în braţe şi altul de mână. Şi ştiţi de ce îmi plac femeile tatuate? Pentru că nu le-a fost frică“, a continuat artista.

Adela Popescu a reușit să-și înfrângă și această frică și acum poartă cu mândrie, la încheietură, un tatuaj cu simbolul infinitului. Acesta nu este doar un simplu tatuaj, ci este vorba despre curajul de a face exact ce-și dorește, după cum explică Adela.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here