VIDEO Aflat în vacanţă în Mykonos, Leonardo DiCaprio a dansat toată noaptea la concertul lui Antonis Remos

Anul acesta, Leonardo DiCaprio şi iubita sa, Nina Agdal, au ales să-şi petreacă vacanţa de vară în Mykonos şi să se bucure atât de peisaje, cât şi de muzica grecească.

leonardo dicaprio mykonos antonis remos

Starul american nu a ratat ocazia de a participa la spectacolul susţinut de Antonis Remos în Mykonos, celebra vocea pop a Greciei, care va concerta şi la Bucureşti, pe 20 octombrie, la Sala Palatului, la invitaţia Vreau Bilet şi cu susţinerea Uniunii Elene din România.

Concertul pe care Antonis Remos îl susţine în fiecare vară la Mykonos a devenit o tradiţie aşteptată cu nerăbdare de vedetele internaţionale care-şi petrec vacanţa pe plaja de la Psarrou. Evenimentul a fost şi anul acesta unul exclusivist, ţinând cont că o masă pentru 10 persoane la restaurantul Nammos, în care era inclusă şi cina şi şampania servită clienţilor, a putut fi rezervată pentru 5.000 de euro.

Antonis Remos, cântareţ devenit celebru prin modul original în care combină elementele tradiţionale ale muzicii laika cu cele pop, a fost atracţia principală la seara grecească organizată pentru celebrităţile aflate la Mykonos. Concertul a fost deschis de Gipsy Kings, iar apoi, cel mai popular cântareţ al Greciei, Antonis Remos, a urcat pe scenă sub o impresionantă cascadă de artificii.

Cele mai iubite hituri ale cântăreţului grec, care vor putea fi ascultate şi la concertul de la Bucureşti, au transformat exclusivistul local de pe plaja Psarrou într-un uriaş ring de dans.

Leonardo DiCaprio a refuzat să stea în primele rânduri şi a ales un loc mai ferit pentru el şi iubita sa, ca să se poată bucura de ritmurile muzicii greceşti nestingherit de paparazzi. O dovadă a faptului că DiCaprio a fost încântat de muzica lui Remos este şi faptul că starul american nu s-a aşezat nicio secundă şi a dansat întreaga noapte alături de Nina Agdal.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti al lui Antonis Remos au preţuri de 300 de lei, pentru categoria Golden VIP, 250 de lei, la categoria VIP, 200 de lei, 150 de lei, 100 de lei şi 80 de lei la celelalte categorii şi pot fi achiziţionate de pe vreaubilet.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here