VIDEO Alexandra Stan intră în rolul de VJ

Alexandra Stan, una dintre cele mai iubite artiste din România, dar şi de milioane de fani de peste hotare, vine la Music Channel duminică, 2 august, de la ora 10.00, să prezinte 1 Chart, topul celor mai bune piese româneşti.

alexandra stan vj music channel

Astfel, Alexandra este încântată că în scurt timp se va afla într-o postură absolut inedită, şi anume de a fi VJ pentru o zi! Cu această ocazie, am fost curioşi să aflăm care sunt piesele româneşti favorite ale Alexandrei, iar cântăreaţa surprinde cu răspunsul ei.

Hit-ul „Avioane de hârtie”, interpretat de Shift şi Andra, este nu doar una dintre piesele pe care ea le apreciază foarte mult, ci este şi cea mai iubită melodie a nepoatei ei, în vârstă de doar şase ani, care dansează bucuroasă ori de câte ori o aude la radio sau pe posturile muzicale de la televizor.

„Piesa ‘Avioane de hârtie’ îmi este foarte dragă. Şi nu doar mie! Nepoţica mea de şase ani m-a uimit când am surprins-o cum cântă piesa de la cap la coadă şi cum se pune pe dans imediat cum o aude! Mai mult, am observat chiar că năstruşnica încearcă să o imite pe Andra şi se străduieşte să cânte exact ca ea, făcând tot timpul vocalize prin casă”, povesteşte Alexandra Stan amuzată.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here