VIDEO Anca Pop, comparată de chinezi cu Dita von Teese. Show sexy făcut de artistă în Macau!

Senzuala artistă Anca Pop a locuit vreme de trei luni în Macau, unde a avut rezidență la Sands Macau, unul dintre cele mai prestigioase hoteluri și casino-uri din regiune. În această perioadă, de două ori pe săptămână, Anca și echipa ei de coregrafi și dansatori au încântat publicul cu show-ul senzual și provocator, denumit “Cosmic Cocktail”.

Anca Pop Macau

Show-ul artistei din România este neconvențional și foarte îndrăzneț. Solista adoptă un look foarte sexy și vestimentații incitante. La un moment dat, bustul îi este acoperit doar de accesorii sexy. Acesta este motivul pentru care Anca Pop a fost comparată de chinezii din Macau cu senzuala vedetă Dita von Teese.

“Îmi spuneau ‘Dita cea blondă’ sau ‘Dita din Macau’. A fost o experiență minunată, iar show-ul a fost unul cât se poate de surprinzător pentru chinezi. De cele mai multe ori am avut alături de mine pe scenă 8 dansatoare din Thailanda, însă și dansatori bărbați, cooptați din Hong Kong. Cosmic Cocktail este un concept de show care dă frâu liber inhibițiilor și tuturor fanteziilor, care te îndeamnă să trăiești liber, să îți asumi sexualitatea și să experimentezi”, declară Anca Pop.

Show-ul Cosmic Cocktail, format în mare parte din piese proprii, a necesitat câteva luni de pregătire și a fost urmărit în cele trei luni de 120.000 de persoane.

“Show-ul a fost un mare succes. Aveam propuneri să-l prelungim, însă aveam deja programat un turneu în Japonia. Cred că revenim în 2018 cu noul show în Macau, mult mai elaborat. În această perioadă sunt însă în România și pregătesc lansarea primului meu album, iar primul single ‘Loco Poco’ urmează să fie lansat la sfârșitul lunii”, continuă Anca Pop.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here