VIDEO Anda Adam va lansa, alături de R.A.C.L.A, o nouă melodie însoţită de videoclip,„Nu te-am uitat“

După 16 ani de când au cucerit topurile cu hitul „Nu mă uita“, Anda Adam și R.A.C.L.A. se pregătesc pentru lansarea unui nou featuring. Este vorba de piesa „Nu te-am uitat”, al cărei videoclip va avea premiera pe 27 octombrie. Până atunci, artiștii au făcut public un teaser care se bucură deja de aprecierea a zeci de mii de fani.

anda adam racla teaser nu te-am uitat

„Nu te-am uitat“ este o producție Rappin’On Production, semnată la MediaPro Music, iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceaușu. În ciuda titlului, piesa expune o poveste de dragoste tristă, fără happy-end.

„Ne bucurăm foarte mult că ne-am reîntâlnit după atâta timp. Am constatat, de fapt, ca ne simțim la fel ca acum 16 ani. Abia așteptăm să mergem la concerte din nou împreună”, a spus Anda Adam.

„’Nu te-am uitat’ este povestea rapperului și a fetei cuminți, poveste ce se dezvoltă și ajunge la paroxism. Odată cu maturizarea personajelor și a noastră, ca artiști, am încercat și un sound mai aleborat, la nivelul cerințelor pieței muzicale din prezent. Sperăm că acest produs audio-video de excepție să fie la înălțimea așteptărilor generațiilor care au crescut cu ‚Nu mă uita’ în boxe, iar mesajul nostru se adresează noilor generații și fiecărui ascultător în parte: Nu te-am uitat”, a afirmat Rimaru (R.A.C.L.A).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here