marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIVIDEO Băieţii de la Bere Gratis, despre Mellina: „Este serioasă şi ambițioasă“

VIDEO Băieţii de la Bere Gratis, despre Mellina: „Este serioasă şi ambițioasă“

Pe 27 octombrie, Bere Gratis a aniversat 18 ani de activitate, ocazie cu care trupa a organizat un super show la Sala Palatului. Printre invitați s-a numărat şi Mellina. Cei de la Bere Gratis au numai cuvinte de laudă la adresa solistei.

Mellina si Bere Gratis

„Pe Mellina am cunoscut-o când înregistram ‘Despre mine si ea’ şi ‘O lume nebună’. Adică în toamna anului 2013. E prietenă cu Bogdan, omul care ne mixează piesele. Într-o după amiază, a trecut pe la noi pe la studio să-l salute. De atunci ne ştim. Prin 2015 a apărut ‘Până sus la cer’, un cântec pop şi foarte groovy, iar ea ni s-a părut potrivită pentru acest duet. Este serioasă şi ambițioasă şi îsi compune şi lucrează singură piesele. Mellina, te imbrățişăm şi îți mulțumim că ai făcut să se audă muzica alături de noi“, au scris băieții de la Bere Gratis pe Facebook.

Flatată de cuvintele celor de la Bere Gratis, artista a reacționat pe pagina sa de Facebook: „În primul rând, vreau să le mulțumesc baieților de la Bere Gratis pentru cuvintele frumoase şi, cu riscul de a mă repeta, vreau să le transmit că a fost şi este o onoare pentru mine să cânt ‘Până sus la cer’ alaturi de ei. În 2013, când i-am cunoscut pentru prima oară pe băieţi, prin intermediul prietenului meu Bogdan Ioan, nici nu visam că voi avea o piesă cu ei. Uneori, viaţa te surprinde“.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.