sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRIVIDEO Coregrafie inedită pe piesa „Strigă!“, interpretată de Puya și Inna

VIDEO Coregrafie inedită pe piesa „Strigă!“, interpretată de Puya și Inna

Inspirați de mesajul emoționant pe care îl transmite melodia „Strigă!”, echipa de dansatori de la Moty Dance Studio a realizat un material care surprinde prin dans, într-o manieră originală, povestea din versurile piesei.

coregrafie moty dance melodia striga puya inna

Coregrafia este realizată de Bogdan Zamfir la Moty Dance Studio, avându-i drept invitați speciali pe Alexandru Snopovschi, Andrei Minea (Smiley) și The Kittens Crew (Andrada Morgovan, Gabriela Dragomir, Iulian Munteanu, Tatian Gavrilă).

Succesul de care se bucură melodia „Strigă!” este evident, piesa reușind să strângă, în mai puțin de două săptămâni de la lansare, peste un milion de vizionări pe Youtube.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.