VIDEO Cornel Ilie, acompaniat de 100 de elevi în timp ce interpreta piesa „Pleacă“

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a fost în vizită la Liceul Nicolae Bălcescu din Cluj pentru a le vorbi copiilor despre cum poate fi evitată violenţa ca formă de exprimare la vârsta adolescenţei, parte din Campania Licee Albastre.

Cornel Ilie - Licee albastreCum întâlnirea s-a ţinut în sala de festivităţi într-un cadru informal, acolo unde se află şi un pian, la sesiunea de întrebări, una dintre eleve l-a rugat insistent pe Cornel să le cânte “măcar o piesă”. Când solistul trupei Vunk a început să cânte o versiune specială a piesei “Pleacă”, cei aproape 100 de copii s-au transformat într-un cor inedit, acompaniindu-l uşor ca la un concert acustic.

La sfârşit, Cornel Ilie a arătat involuntar că tot ceea ce le povestise despre perioada lui de liceean (cum l-a ajutat muzica să se exprime şi să-şi învingă timiditatea) e adevărat: s-a ruşinat-emoţionat în faţa aplauzelor copiilor care erau în faţa lui.

Cu câteva minute înainte, Cornel Ilie le mai povestise copiilor cât de importantă e perioada liceului pentru formarea caracterelor şi personalităţilor lor şi îi invitase să-şi urmeze hobby-urile sau să-şi găsească unele noi care să-i ajute să se exprime şi altfel dincolo de programa şcolară. Copiii au ascultat mai bine de o jumătate de oră poveşti din viaţa solistului trupei Vunk şi au fost surprinşi să-l audă că spune că hip hop-erii sunt băieţi buni şi educaţi, iar imaginea pe care o arată e parte din forma în care pot să comunice mai bine mesajul pe care-l au de spus lumii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here