VIDEO Cristiano Ronaldo sărbătoreşte victoria pe hiturile băieţilor de la Fly Project

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, a dansat pe „Toca Toca“, hitul băieţilor de la Fly Project, imediat după câştigarea celui de-al doilea trofeu UEFA Champions League cu Real Madrid.

cristiano-ronaldo-fly-project-toca-toca

„Nu suntem în temă cu evenimentele fotbalistice, pentru că, din păcate, nu prea avem timp să le urmărim. Ne-am trezit cu o serie de mesaje de la fanii noştri din toată lumea care ne-au trimis filmuleţul cu Cristiano Ronaldo sărbătorind victoria pe muzica noastră, dansând pe piesa ‘Toca Toca’. Suntem onoraţi şi ne bucurăm enorm când muzica noastră ajunge la oamenii din toată lumea, indiferent cine sunt ei sau unde se află“, a spus Tudor Ionescu.

Cristiano Ronaldo nu este singurul star mondial care dansează şi se distrează pe muzica Fly Project. De curând, hiturile Fly Project au ajuns şi la un personaj celebru şi extravagant al mediului online, milionarul excentric Gianluca Vacchi, care a dansat în unul din filmuleţele sale pe hitul internaţional „Musica“.

Pe lângă zecile de milioane de vizualizări online, Tudor şi Dan fac atmosferă la cele mai tari petreceri exclusiviste din Europa şi Asia, la care l-au cucerit inclusiv pe Vladimir Putin.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here