sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăȘTIRIVIDEO Cristiano Ronaldo sărbătoreşte victoria pe hiturile băieţilor de la Fly Project

VIDEO Cristiano Ronaldo sărbătoreşte victoria pe hiturile băieţilor de la Fly Project

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, a dansat pe „Toca Toca“, hitul băieţilor de la Fly Project, imediat după câştigarea celui de-al doilea trofeu UEFA Champions League cu Real Madrid.

cristiano-ronaldo-fly-project-toca-toca

„Nu suntem în temă cu evenimentele fotbalistice, pentru că, din păcate, nu prea avem timp să le urmărim. Ne-am trezit cu o serie de mesaje de la fanii noştri din toată lumea care ne-au trimis filmuleţul cu Cristiano Ronaldo sărbătorind victoria pe muzica noastră, dansând pe piesa ‘Toca Toca’. Suntem onoraţi şi ne bucurăm enorm când muzica noastră ajunge la oamenii din toată lumea, indiferent cine sunt ei sau unde se află“, a spus Tudor Ionescu.

Cristiano Ronaldo nu este singurul star mondial care dansează şi se distrează pe muzica Fly Project. De curând, hiturile Fly Project au ajuns şi la un personaj celebru şi extravagant al mediului online, milionarul excentric Gianluca Vacchi, care a dansat în unul din filmuleţele sale pe hitul internaţional „Musica“.

Pe lângă zecile de milioane de vizualizări online, Tudor şi Dan fac atmosferă la cele mai tari petreceri exclusiviste din Europa şi Asia, la care l-au cucerit inclusiv pe Vladimir Putin.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.