VIDEO Delia lansează online show-ul „Welcome to Deliria“, în 5 episoade unite în „Seria Delirică“

Welcome to Deliria a fost un show de succes, cele două reprezentaţii de pe 2 şi 3 aprilie au fost sold out, iar ecourile lor încă se mai aud în nenumăratele recenzii online, în zeci de filmuleţe pe youtube şi sute de poze uploadate pe reţelele sociale.

Delia CONCERT

Şi pentru că multă lume nu a reuşit să ajungă la concerte din cauza numărului de bilete limitat şi să trăiască experienţa delirica, Delia ne surprinde cu #SeriaDelirica şi lansează în fiecare miercuri, la ora 11:00, câte un episod video din show-ul “Welcome To Deliria”, pe canalul de YouTube al Cat Music.

Primul weekend din luna aprilie a însemnat pentru cei peste 8000 de spectatori prezenţi la Sala Palatului o întâlnire cu “mintea” Deliei, o lume de poveste, plină de culoare. Şi pentru că orice poveste are un povestitor, o masca a dat glas poveştii ce a început cu hitul “Pe aripi de vânt”, iar Delia a condus publicul într-o lume feerică, cu interpretări senzaţionale şi elemente inedite, non-conformiste, zeci de ţinute şi coregrafii, dar şi invitaţi ‘delirici’.

Recent, Delia a lansat videoclipul piesei “Ce are ea”, cu imagini din concertul de la Sala Palatului, un moment plin de magie, sensibilitate şi efecte speciale, susţinut de tehnologia de mapare creată de către o echipă de specialişti pentru concertele “Welcome to Deliria”.

Piesa “Ce are ea” este al treilea single extras de pe albumul “Deliria”, material discografic lansat la începutul lunii aprilie, în cadrul concertelor “Welcome to Deliria”, după mega-hiturile “Gura ta” (feat Deepcentral) şi “Da, mamă”. Pe materialul discografic cu numărul 4 al artistei se găsesc şi colaborarile cu Taxi (“Atât de trist”) şi Carla’s Dreams (“Cum ne noi”), dar şi piese noi ca “1234 (Unde dragoste nu e)”, “Ce zodie eşti?” (feat Marius Moga) sau “Cine m-a făcut om mare”.

În urma acestui succes fulminant, Delia va porni într-un turneu naţional cu The Essesnce of Deliria, varianta concentrată a show-ului de la Sala Palatului, concert ce va fi disponibil atât pentru publicul larg, cât şi pentru petrecerile corporate.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here