miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIVIDEO Drake și Serena Williams, surprinşi în timp ce se sărutau într-un...

VIDEO Drake și Serena Williams, surprinşi în timp ce se sărutau într-un restarant din Cincinnati

Rapperul canadian Drake și jucătoarea de tenis Serena Williams au fost văzuți sărutându-se într-un restaurant din Cincinnati. Cei doi sărbătoreau câștigarea de către jucătoarea americană de tenis a turneului WTA de la Cincinnati, unde a învins-o în finală pe Simona Halep.

drake serena williams relatie

Drake (28 de ani) și Serena (33 de ani) s-au retras într-o cameră privată a restaurantului și au cerut să li se aducă la masă tequila. Ulterior, celor doi li s-au mai alăturat șase prieteni, potrivit portalului TMZ, care citează martori oculari.

Rapperul canadian și jucătoarea de tenis se cunosc de câțiva ani, iar zvonurile privind o posibilă relație a celor doi au apărut în luna iulie, în timpul turneului de la Wimbledon, când Drake a fost în tribună să o încurajeze pe Serena Williams.

Surse apropiate celor doi au declarat pentru portalul E! News că ei lasă ca relația să se dezvolte cu timpul.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.