VIDEO Ellie White își perfecționează vocea alături de Lucia Ciubotaru, antrenoarea Loredanei Groza

Ellie White revine pe piața muzicală după ce, timp de un an si jumătate s-a dedicat celor doi copii ai săi și proiectelor online de pe blogul ei.

Ellie WhiteArtista a filmat recent un nou videoclip și, pentru noua serie de concerte live, se pregăteste alături de antrenoarea de voce Lucia Ciubotaru, cea cu care lucrează la Atelierul de Voce și Loredana.

“Artiștii au nevoie de antrenori de voce așa cum sportivii au nevoie de antrenori pentru a face performanță. Indiferent că ești la început de drum sau deja ai o carieră în spate. Lucia îi învață și pe cei mici cum să cânte corect, dar și pe artiștii consacrați. Loredana, spre exemplu, repetă de fiecare dată cu Lucia prin telefon, înainte de concerte. Noi lucrăm împreună de fiecare dată când este în țară. Ne vedem la Atelierul de voce unde ne pregătim pentru noul meu show cu band live. Lucia mă învață cum să îmi setez vocea pentru a ține fără probleme concerte live de două ore, fără să îmi dăuneze în niciun fel corzilor vocale. Vom lucra în curând și pentru a învăța cum să îmi reglez respirația și cum să îmi setez vocea pentru discursuri și în conversații normale”, declară Ellie White.

Lucia Ciobotaru este profesor autorizat de CVT (Complete Vocal Techique), are patru școli de voce în Olanda, lucrează cu unii dintre cei mai buni cântăreți și speakeri din Europa, iar în România predă Complete Vocal Technique (CVT) la Atelierul de Voce (atelieruldevoce.ro).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here