VIDEO Faydee: „Șoferii din România sunt nebuni“

Cântărețul australian Faydee a fost invitat la matinalul Kiss FM, unde a lansat, în premieră mondială, noul său single ‘Maria’ și a fost intervievat în direct de Ana Moga, căreia i-a mărturisit admirația sa pentru fetele frumoase din România, dar și temerile pe care le trăiește atunci când urcă pe scenă.

Faydee„Sunt foarte încântat de noul single. L-am compus în urmă cu opt luni” a povestit invitatul. Faydee a dezvăluit și ce l-a inspirat atunci când a scris piesa, intitulată ‘Maria’. „Când mergeam cu prietenii în vreun pub și vedeam o fată care ne plăcea mult, dar nu-i știam numele, îi spuneam pur și simplu Maria” a declarat tânărul artist.

Kiss FM a difuzat în premieră absolută noul single ‘Maria’ al lui Faydee, piesă care promite a fi încă un hit. Înainte de a ajunge la București, Faydee a filmat la Los Angeles un videoclip pentru acest single.

Ana Moga l-a întrebat și unde se vede peste zece ani, din punctul de vedere al carierei muzicale. „Vreau să cuceresc lumea, vreau să fiu unul dintre artiștii legendari…” a declarat acesta, adăugând că își dorește să fie un artist care-i inspiră pe oameni.

„Cred că publicul cel mai numeros pentru care am cântat vreodată a fost fie în Germania, la un festival, fie la Media Music Awards în Sibiu” a spus Faydee. Artistul a spus că primul gând care-i vine în minte atunci când aude cuvântul România este legat de fetele frumoase din țara noastră. De altfel, înainte de a ajunge pentru prima dată în România, artistul lega numele țării de legenda lui Dracula, dar și de muzica lui Edward Maya și a Alexandrei Stan.

Australianul le-a mărturisit ascultătorilor Kiss FM și care sunt cele mai mari temeri ale sale atunci când urcă pe scenă: să nu i se strice microfonul sau să nu alunece și să se lovească la față.

Faydee le-a arătat fanilor că știe și câteva cuvinte în limba română: „Bună dimineața”, „Ce faci?”, „Nebun”. „Usually, the drivers here are ‘nebuni’”, a râs australianul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here