VIDEO Horia Brenciu le-a cântat unor îndrăgostiți o melodie compusă special pentru ei

Horia Brenciu le-a oferit o seară de neuitat celor doi tineri care au câștigat campania Serenadă la comandă a Magic FM, Mihaela și Ștefan. Cei doi, care, pe lângă un cântec compus special pentru ei, au primit o cină romantică și o excursie la Praga, au avut parte și de o mega-surpriză, atunci când Horia Brenciu și-a făcut apariția la restaurant și le-a cântat noua piesă intitulată ‘Tu’.

Horia Brenciu - Mihaela si Stefan

„Înainte de a le cânta în direct la cina romantică le-am spus: Nu vă uitați la mine. Uitați-vă ochi în ochi, țineți-vă de mână, nu vă gândiți că vă cântă Brenciu, ignorați-l pe Brenciu. Gândiți-vă numai la cuvintele pe care le voi pronunța. Atrag atenția ascultătorilor că sunt multe cuvinte pe care Ștefan le-a scris în povestea de dragoste și pe care le-am utilizat. M-am inspirat din cuvintele lui și din povestea lor”, a declarat și Brenciu.

„Eu am cântat ‘Septembrie, luni’ din afara încăperii în care se aflau ei, după aceea am intrat și m-am așezat la masa lor”, a povestit artistul, în vreme ce Mihaela și Ștefan au mărturisit că nu știau dacă este o înregistrare sau nu.

„A fost o provocare foarte mare. Nu știți câtă efervescență există acum la noi în studioul de înregistrări. S-au făcut trei piese, nu una singură, și se vrea să se facă un album pian-voce”, a mai dezvăluit Brenciu.

„La un moment dat, a apărut Horia. A venit cu un buchet de flori, am stat puțin de vorbă, ne-a spus cum a compus piesa pentru noi și ce i-am inspirat de fapt”, a mărturisit Mihaela.

La rândul său, Ștefan a povestit cum s-a înscris la ‘Serenadă la comandă’. „Am auzit de concurs în mașină, în timpul emisiunii și, când am ajuns la birou, am zis: ‘Cât de tare ar fi! Cât de tare e ideea să ai compusă o piesă pentru tine și partenera ta’. Am intrat pe site și m-am înscris, apoi i-am dat vestea. I-am spus: Am făcut chestia asta și mi-a zis: ‘Am treabă, lasă-mă acum, vorbim mai târziu’”, a spus el.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here