VIDEO Jose Carreras le-a transmis clujenilor un mesaj

Celebrul tenor Jose Carreras, ce va concerta pentru prima oară la Cluj pe 29 Noiembrie 2015, le-a transmis un mesaj video fanilor săi clujeni!

Jose CarrerasJose Carreras va susține un concert la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 29 Noiembrie 2015, de la ora 19.00. Concertul va fi unul special deoarece este pentru prima oară când tenorul urcă pe o scenă din Cluj-Napoca! Artistul își va încânta fanii cu piese precum “Nessun Dorma”, “La Donna e Mobile”, “Core n’grato”, La Traviata “Brindisi”, Man of La Mancha “The impossible dream”…

“Salutare! Sunt Jose Carreras. Sunt încântat că am posibilitatea să cânt pentru prima oară în Cluj-Napoca. Acest lucru se va întâmpla în cadrul turneului meu mondial! De asemenea, sunt fericit că am posibilitatea să cânt din nou pentru minunatul public din România. Concertul va avea loc pe data de 29 Noiembrie și face parte din turneul “A Life In Music”. Ne vedem în Cluj și multe multe mulțumiri!” spune Jose în mesajul transmis.

Fanii care încă nu și-au luat bilete pentru concertul din 29 Noiembrie, de la Cluj, ar trebui să știe că acestea se vând rapid. Cei ce doresc să îl asculte live pe tenorul cu cea mai frumoasă voce a zilelor noastre își pot achiziționa bilete de la Magazinele Flanco, Librăriile Librarium, Magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, myticket.ro sau eventim.ro.

Pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 29 Noiembrie 2015, prețurile biletelor sunt următoarele:
– 500 lei (categoria VIP)
– 350 lei (categoria 1)
– 300 lei (categoria 2)
– 250 lei (categoria 3)
– 200 lei (categoria 4)
– 150 lei (categoria 5)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here