VIDEO Kanye West i-a întrerupt discursul lui Beck, de la premiile Grammy

Rapperul Kanye West a urcat pe scenă la gala premiilor Grammy în timpul discursului de mulţumire pe care îl rostea Beck, recompensat la categoria “cel mai bun album al anului”, considerând că rockerul ar fi trebuit să renunţe la premiu şi să îl ofere cântăreţei Beyonce.

kanye west beck grammy 2015 discurs

Kanye West a urcat, brusc pe scenă, duminică seară, atunci când Beck a primit premiul Grammy la categoria “Albumul anului” cu materialul discografic “Morning Phase” la ceremonia ce a avut loc la Staples Center din Los Angeles şi toată lumea a crezut că rapperul se distrează, ironizând propriul comportament din 2009, când a întrerupt discursul de mulţumire al cântăreţei Taylor Swift la gala MTV Video Music Awards, premiată în defavoarea lui Beyonce.

De această dată, rapperul spune că a fost cât se poate de serios şi că decizia organizatorilor de a nu o premia pe buna lui prietenă Beyonce a reprezentat “o palmă în plină faţă”, informează contactmusic.com.

După acest incident, Kanye West, care a urcat pe scenă dar, de această dată, nu l-a întrerupt pe Beck, a declarat pentru E! News: “Ştiu doar că organizatorii galei Grammy, dacă vor ca artiştii adevăraţi să revină şi în anii următori, atunci trebuie să înceteze să se joace cu noi. Noi nu ne vom mai juca cu ei. Iar Beck trebuie să respecte arta şi ar fi trebuit să ofere premiul său lui Beyonce”, notează Mediafax.

“Pentru că, atunci când continui să reduci tot mai mult arta şi să nu respecţi măiestria şi plesneşti oamenii în faţă după ce ei au oferit un episod muzical monumental, devii lipsit de respect faţă de inspiraţie. Iar noi, ca muzicieni, trebuie să-i inspirăm pe oamenii care merg la muncă în fiecare zi, iar ei ascultă acel album al lui Beyonce şi simt că albumul îi transportă într-o altă lume”, a adăugat el.

Kanye West, în vârstă de 37 de ani – care a fost însoţit la ceremonia de la Staples Centre din Los Angeles de soţia sa, starleta Kim Kardashian -, a recunoscut că şi-a încheiat mai devreme decât plănuise iniţial acea formă de protest, din respect pentru soţia lui şi fiica lor în vârstă de 19 de luni, North.

“Am o soţie, am o fiică şi am o linie vestimentară, aşadar nu voi face nimic pentru a-mi expune fiica în faţa unor riscuri. Cu toate acestea, am venit aici pentru a susţine creativitatea. Acesta este motivul pentru care nu am spus nimic cu voce tare în această seară. Însă voi ştiţi cu toţii ceea ce am vrut să fac atunci când am urcat pe acea scenă”, a adăugat rapperul.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here