VIDEO Kanye West vrea să participe la alegerile prezidenţiale din 2020

Rapperul Kanye West a împins foarte departe spectacolul de duminică de la MTV Video Music Awards declarând, pe scenă, că intenționează să participe în 2020 la alegerile prezidențiale din SUA, informează AFP.

kanye west prezidentiale casa alba 2020

„Am decis să candidez la prezidențialele din 2020”, a spus rapperul la înmânarea premiului Vanguard pentru întreaga carieră, un trofeu realizat în memoria cântărețului Michael Jackson. Acest premiu reprezintă cea mai înaltă distincție atribuită de organizatorii evenimentului. Cea care i-a înmânat premiul a fost cântăreața Taylor Swift.

El s-a lansat anterior acestui anunț într-un discurs alambicat afirmând că a fost gata să „moară pentru artă”, spunând că nu a înțeles întotdeauna cum funcționează comitetele care acordă recompensele și că arta nu este întotdeauna „respectuoasă”. Kanye West a adăugat: „Unii se vor întreba dacă am fumat înainte de a veni la spectacol. Răspunsul este da”.

Prezentatoarea serii, Miley Cyrus a glumit după declarațiile lui Kanye West. „Donald Trump, ai avut votul meu, dar acum merge mai departe la Kanye“, a spus Cyrus, referindu-se la candidatura în cursa pentru nominalizarea republicană pentru Casa Albă, relatează Agerpres.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here