VIDEO Melanie Martinez va avea propriul parfum, denumit „Cry baby perfume milk“

Artista Melanie Martinez, cunoscută datorită hit-ului „Cry Baby”, precum şi datorită stilului său extravagant şi unic, lansează în premieră primul parfum distribuit exclusiv printr-o casă de producţii, ce va fi disponibil începând cu 19 decembrie.

Melanie Martinez Perfume

„O dată ce am finisat albumul Cry Baby, mi-am dat seama că îmi doresc să ofer fanilor un cadou inspirat de acesta. Am ştiut că vreau să creez o sticluţă în stil vintage, iar parfumul să aibă o tentă de nostalgie. Am colaborat cu Catherine Selig şi Powershovel, iar acest lucru a însemnat un vis devenit realitate”, declară Melanie.

„Melanie Martinez şi-a creat o lume aparte, fantastică, şi are o forţă nemaipomenită de a aduce elemente din ea în realitatea carierei sale- iar acest lucru este foarte uşor observabil în videoclipurile muzicale ale artistei. Rămânând loială stilului său de muncă, Melania a fost implicată în fiecare aspect al procesul de creaţie. Suntem mândri de asocierea cu această artistă care îşi extinde universul de creaţie, şi suntem absolut încântaţi de faptul că distribuirea acestui produs va fi intermediată de casa noastră de discuri” a conchis Julie Greenwald, COO Atlantic Records.

Dulce şi nostalgic, „Cry Baby Perfume Milk” captează spiritul unei adolescenţe jucăuşe, dar cu atitudine. Prima impresie creată de acest parfum este una de complicitate dintre notele de fructe şi milkshake-uri. Notele de mijloc te învăluie în amintirile Melaniei din copilărie prin mirosul dulce, moale al loţiunilor pentru bebeluşi. Feminină, puternică şi independentă, baza parfumului este ascunsă în note de caramel ars combinat cu lemn.

Pasiunea Melaniei pentru dulciuri, prăjituri şi spiritul ei rebel de aventurieră au dat naştere mixului perfect al acestui parfum. Sticluţa a fost creată de artistă în colaborare cu echipa creativă de la Powershovel, şi forma ei aduce aminte de sticluţele vintage, iar capacul acesteia vine cu un mesaj surpriză gravat. Pentru a fi în temă, lichidul este şi el alb dar la pulverizare nu lasă urme. „Melanie şi-a prezentat personaliatea şi alter ego perfect prin această creaţie, mai ales că a petrecut nenumărate ore între mostre, chiar în timpul turneului său. Rezultatul este surprinzător prin notele pe care le prezintă, la fel ca şi Melanie”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here