VIDEO Muzica lui Vizi Imre, parte din succesul celui mai premiat film românesc peste hotare

Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai activi concureti ai emisiunii-concurs Vocea României şi unul dintre artiştii care se implică în campanii sociale ori de câte ori are ocazia, Vizi Imre, mai nou, face şi muzică de film.

Vizi Imre SoundtrackCum artistul a copilărit în judeţul Mureş, locul în care s-a filmat şi produs “Billion Star Hotel”, simpaticul cântăreţ a fost prima alegere a regizorului Alecs Nastoiu şi a producătorului Ovidiu Vasu de a realiza sountrack-ul filmului ce urmează să apară pe marile ecrane din 19 februarie.

Piesa interpretată şi compusă de Vizi Imre poartă acelaşi nume ca al filmului, “Billion Star Hotel”, peliculă ce a câştigat 12 premii în cadrul a 7 festivaluri, printre care premiul de “Cel mai bun film străin” la US Hollywood Internaţional Film Festival, “Best sound design” la Los Angeles Film Festival Awards, dar şi Best Music la EuroFilm Festival din Spania, plus alte 33 de nominalizări.

Despre colaborarea cu Vizi Imre, regizorul Alecs Nastoiu marturieste: “La început am crezut că îmi va fi foarte greu să finalizez muzica pentru Billion Star Hotel. Eu lucram la Bucureşti la montajul filmului, iar Vizi Imre aştepta să îi dau imagini şi să compunem împreună muzică la Târgu Mureş. În momentul respectiv credeam că va dura cel puţin un an să terminăm. Însă am avut o mare surpriză, după câteva vizite la Târgu Mureş, în studioul lui Vizi. Am observat că suntem cumva conectaţi la aceleaşi idei şi aceleaşi viziuni. Am creat o legătură profesională excelentă, ca dovadă faptul că ulterior am lucrat împreună şi la alte proiecte”.

Mai mult, Vizi Imre completează: “Îmi amintesc că Alecs a venit cu propunerea, ca înainte de a ne apuca de treabă, să ascultăm altă muzica de film, dar până la urmă am căzut amândoi de acord că mai bine luăm totul de la zero, inspirându-ne direct din stările personajelor din secvenţele din . fost o facem . Mă bucur filmul fost de bine primit la festivalurile de specialitate, fiind premiat pentru multe categorii, inclusiv pentru soundtrack”.

Pe cele 600 de piese pe care Vizi Imre le are repertoriu, acum artistul îşi poate trece portofoliu producţie de de film.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here