VIDEO Piesa „Cine iubeşte“, prima colaborare a lui Nicole Cherry cu Fly Records, este un succes

„Cine iubeşte” este noul single al lui Nicole Cherry şi se arată a fi hitului anului 2016. Are peste un milion de vizualizări în doar două zile de la lansare şi este peste tot, a invadat reţelele sociale şi televiziunile.

Fly Records

„Ne place piesa şi am crezut în ea încă din forma de proiect, iar Nicole a completat povestea piesei perfect, a cântat-o exact în filmul ei şi ne bucurăm foarte mult că place”, spune Tudor.

„Când există chimie, lucrurile merg repede şi bine. Lui Nicole i-a plăcut piesa de la prima ascultare, a înregistrat-o şi în mai puţin de 24 de ore avea şi videoclip”.

Băieţii de la Fly Project şi echipa lor de la studio sunt o fabrică de hituri. Până la un moment dat, au compus exlusiv pentru ei, având hit după hit de 11 ani încoace. Acum doi ani au decis să lărgească echipa şi să compună pentru artişti români şi internaţionali de top.

Artiste sexy şi pe val au interpretat piesele produse de băieţii de la Fly Project şi echipa lor de la Fly Records. Raluka a făcut senzaţie cu piesa „Never Give Up”, piesa fiind no 1 în România pentru săptămâni la rând şi super hit în Liban. Anda Adam a cucerit inimile Orientului Mijlociu cu piesa „Save Me Tonight”, produsă tot de Fly Records, iar „Rece” a fost piesa cu care Andreea Bălan a revenit în atenţia publicului şi al radiourilor.

Natalia Gordienko, celebra artistă din Republica Moldova, una dintre cele mai sexy apariţii pe coperta celei mai vândute reviste glossy din România, este o altă voce care lucrează de ceva timp cu Fly Records, iar băieţii se implică în evoluţia ei muzicală.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here