sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIVIDEO Piesa „Da, mamă“, a Deliei, transformată în manea de Florin Salam

VIDEO Piesa „Da, mamă“, a Deliei, transformată în manea de Florin Salam

În ultimii ani, toate piesele de succes ale artiştilor consacraţi ai României au fost transformate în manele. Acum, la mai bine de două luni după ce Delia a lansat melodia „Da, mamă“, Florin Salam interpretează piesa, după ce i-a modificat puţin versurile.

delia salam da mama

Apropiaţii Deliei le-au spus jurnaliştilor de la WOWbiz că artista nu este deranjată de faptul că maneliştii cântă piesa ei. „Şi ea interpretează cover-uri celebre şi nu se mai face atâta tam-tam. Dacă le place oamenilor muzica ei, să o cânte peste tot, treaba lor“, a spus o prietenă de-a artistei.

Sursa citată notează că nici Codin Maticiuc, cel care a ajutat-o pe Delia să scrie versurile melodiei „Da, mamă“, nu este deranjat că piesa a devenit manea. „Mi se pare cool că Salam a înregistrat o variantă a acestei piese, e chiar măgulitor. Este un tip foarte talentat, are voce şi, în general, dacă face o melodie, întotdeauna alege un hit, nu orice porcărie“, a spus, pentru WOWbiz, Codin Maticiuc.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.