VIDEO Piesa „Nu doar de ziua mea“ este coloana sonară a filmului de scurt metraj „Sărbatoritul“

După ce a lansat alături de Andra, la sfârșitul lunii noiembrie, piesa „Nu doar de ziua mea“, o melodie sensibilă cu un mesaj emoționant, trupa Voltaj colaborează acum cu Western Transylvania Studios și Retina Film Production, iar o variantă diferită a celui mai recent single al formației devine soundtrack-ul filmului de scurt metraj „Sărbatoritul“.

sarbatoritul voltaj

„Suntem la o a doua colaborare cu regizorul Sabin Dorohoi. După ce în urmă cu trei ani am folosit imagini din filmul lui, «Calea Dunării», în cadrul videoclipului piesei «De la capăt», acum ne bucurăm că piesa noastra, «Nu doar de ziua mea», l-a inspirat și a devenit coloana sonoră a unui nou film de scurt metraj: «Sărbătoritul». E un film emoționant, care reflectă realitatea multor familii din țara noastră. Vă invit să-l urmăriți și să reflectați asupra mesajului lui“, a spus Călin Goia de la Voltaj.

În filmul „Sărbatoritul“ se prezintă dramele cu care familiile românești se confruntă în urma despărțirii de cei dragi pentru o perioadă lungă de timp. Atunci când încearcă să-și refacă legăturile cu ocazia sărbătorilor de iarnă, decoperă că lucrurile nu mai sunt așa cum erau înainte.

Avanpremierea filmului va avea loc luni, 11 decembrie, începând cu ora 18.30, la Studioul Horea din Muzeul Țăranului Român, iar din 18 decembrie, începând cu ora 21.00, filmul „Sărbatoritul“ este disponibil online.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here