VIDEO Randi îşi invită fanii să voteze ce rol va avea în cadrul show-ului Fuerza Bruta

Fuerza Bruta, cel mai nebun show de pe Broadway, vine în România în luna decembrie. Se anunţă un spectacol de neuitat, cu acrobaţii incredibile, muzică psihedelică, jocuri de lumini, dar şi cu invitaţi speciali.

randi-vot-fuerza-bruta

Randi şi Delia sunt primii artişti a căror participare a fost anunţată, dar pe fanii Fuerza Bruta îi aşteaptă mai multe surprize şi mai multe celebrităţi.

Randi va deschide seria de spectacole Fuerza Bruta pe 9 decembrie, la ora 21.00. Ce rol va avea în cadrul show-ului nu ştie încă nici el. Fanii lui vor decide însă pentru el. Cele trei variante sunt: Randi va zbura, Randi va trece printr-un perete sau Randi va înota într-o piscină suspendată. Decizia va fi luată în urma voturilor primite pe pagina Fuerza Bruta România.

Primul spectacol Fuerza Bruta este deja sold out, iar biletele pentru următoarele trei sunt aproape epuizate. Locurile sunt limitate, aşa că cei care vor să trăiască experienţa unică Fuerza Bruta trebuie să se grăbească. Biletele sunt disponibile pe eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, myticket.ro, ticketnet.ro.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here