VIDEO Ruby a cântat la Radio 21 în timp ce i se făcea masaj

Invitată în Gașca lui Găinușă, la Radio 21, Ruby a trecut prin provocări peste provocări. Una a fost proba sincertătii, iar Mișu Găinușă a dorit să știe dacă buzele ei super senzuale au fost îmbunătățite artificial. Ruby a început să râdă și-a replicat, cântând, ”injectate cu de toate”.

ruby masaj gasca lui gainusa

Când Găinușă a insistat spunându-i că pe parcursul interviului nu și-a putut lua ochii de la buzele ei, Ruby i-a mărturisit că înainte de a pleca în junglă pentru emisiunea ”Sunt celebru! Scapă-mă de aici” și-a făcut injecții cu silicon, dar acum ceea ce se vede e forma naturală a buzelor ei pentru că tratamentul a fost deja absorbit.

”Eu cred că mai e silicon pentru că sunt foarte apetisante”, a replicat Găinuşă, care a primit un sărut foarte senzual de simpatica Ruby.

În aceeași emisiune, Ruby a cântat în timp ce Shurubel și Gainușă o masau, dar a trebuit să facă față live unei versiuni inedite a noului ei single, creată de Shurubel, care a fost inspirat de pofta ei de mâncare pe perioada în care se afla în junglă. În parodia după ”Nu pune la suflet”, Shurubel își mărturisește dragostea pentru Ruby în timp ce ea vorbește despre fripturi.

Ruby a plecat desculță de la Radio 21, întrucât pantofii ei (mărimea 37) vor fi dăruiți celei care va cânta cel mai frumos un refren din piesele sale, la concursul #RubyTocDe21, de pe pagina de Facebook a radioului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here