VIDEO Tarky, eliminat de la „Britain’s got talent“

După ce a reuşit să ajungă, datorită lui David Walliams, în semifinala „Britain’s got talent“, românul Cristian Spiridon “Tarky” a fost eliminat din concurs, făcându-se de râs înainte de finală.

cristian spiridon tarky semifinala britains got talent

La preselecţii, Tarky a interpretat piesa “Sex bomb”, a lui Tom Jones. Simon Cowell şi Alesha Dixon au apăsat butonul “X” imediat ce l-au auzit pe Tarky, Amanda Holden l-a respins pe român înainte de a încheia primul refren, însă comediantul David Walliams a apăsat butonul “Golden Buzzer”, care salvează un concurent şi îl trimite direct în semifinală.

Citiţi şi:

VIDEO Românul Cristian Spiridon „Tarky“ a ajuns în semifinala „Britain’s got talent“

În semifinală, el a interpretat piesa „It’s Raining Men“, a trupei Weather Girls, apărând pe scenă în stilul „Mary Poppins”, îmbrăcat cu pardesiu roz aprins şi încălţat cu cizme de aceeaşi culoare.

„Doamnelor şi domnilor, vi-l prezint pe băiatul meu de aur, bomba sexy Cristian Spiridon“, a spus Walliams, cel care l-a ajutat pe român să ajungă în semifinale.

Tarky a falsat de cum deschis gura, determinându-l pe Simon Cowell, creatorul show-ului şi totodată membru al juriului, să apese imediat X. Însă, românul şi-a dus numărul până la capăt, în aceeaşi notă hilară, stârnind hohote de râs în rândul juriului, notează Libertatea.

Cu toate că publicul a râs de prestaţia românului, Tarky a fost aplaudat la scenă deschisă la final, însă nu a reuşit să convingă juriul şi nu s-a calificat în finală.

„Eşti un tip de treabă, dar eşti cel mai prost cântăreţ din istoria concursului. Iar asta spune multe despre gusturile lui David Walliams“, a comentat Simon Cowell.

„Mie mi-a plăcut la nebunie. E vorba doar despre entertainment, iar tu asta ai făcut. Eşti născut să fii star. Până la urmă, şi Alesha a făcut carieră din play-back“, a spus Walliams, ironizându-şi colega de juriu, care i-a turnat un pahar cu apă în cap.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here