VIDEO „Vivaldianno – City of Mirrors“, cea mai impresionantă experienţă muzicală 3D, ajunge la Bucureşti

„Vivaldianno – City of Mirrors“, spectacol muzical 3D inspirat de viaţa şi opera geniului baroc Antonio Vivaldi, va ajunge în premieră la Bucureşti, oferind o experienţă impresionantă pentru orice iubitor de muzică.

Vivaldianno

O poveste vizuală tridimensională, artişti de prestigiu de pe trei continente şi o coregrafie excepţională se împletesc cu cele mai noi tehnologii audio-video. Organizat de Amphitrion, „Vivaldianno – City of Mirrors“ va avea loc pe 21 mai la Sala Palatului din Bucureşti.

„Vivaldianno – City of Mirrors“ este un spectacol fascinant care a uimit deja zeci de mii de spectatori din toată lumea, esenţa show-ului stând tocmai în emoţia muzicii clasice potenţata de beaturile contemporane şi de creativitatea noilor tehnologii. Interpretând operele clasice presărate cu instrumentaţie art-rock, orchestra Vivaldianno este înconjurată pe scenă de proiecţii grandioase ce dezvăluie, pas cu pas, firul narativ al vieţii ambiţioase a compozitorului italian.

Alături de jocurile complexe de lumini şi umbre, scena va oferi publicului bucureştean o experienţă muzicală tridimensională inegalabilă. Michal Dvořák, unul dintre cei mai renumiţi compozitori cehi contemporani, este producătorul show-ului, întregul concept vizual al producţiei fiind rezultatul imaginaţiei artistului japonez Kosuke Sugimoto, regizor recunoscut pentru lumile fantastice create în culori şi imagini. Libretul a fost scris de muzicianul, scenaristul şi dramaturgul ceh Tomáš Belko.

După un succes răsunător în marile oraşe ale lumii, producţia internaţională „Vivaldianno – City of Mirrors“ îşi continuă turneul mondial, urmând să ajungă în acest an şi la Bucureşti. Spectacolul plin de magia şi emoţia muzicii care a fascinat lumea de peste trei secole va încânta auzul, privirile şi curiozitatea celor ce vor fi prezenţi pe 21 mai la Sala Palatului, într-o seară de primăvară cu adevărat vivaldiana.

Biletele sunt disponibile începând de joi, 16 februarie, online pe eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere (Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas şi librăriile Cărtureşti), la preţuri cuprinse între 115 şi 280 de lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here