VIDEO „Vocea Italiei“: Călugăriţa Cristina s-a calificat în etapa următoare a competiţiei

Călugăriţa Cristina Scuccia, care a impresionat în etapa precedentă a concursului Vocea Italiei, a trecut de duelul cu Luna Palumbo şi a rămas în competiţie.

vocea italiei sora cristina calificat

Sora Cristina Scuccia a devenit cunoscută în toată lumea, după ce o înregistrare cu ea cântând piesa „No One”, din repertoriul artistei Alicia Keys, la emisiunea Vocea Italiei, a făcut senzaţie pe Internet. Femeia are 25 de ani, e originară din Sicilia, şi este membră a ordinului Surorilor Ursuline ale Familiei Sfinte.

Călugăriţa a impresionat la preselecţii şi a trecut în etapa următoare, unde s-a duelat cu Luna Palumbo, o altă concurentă, relatează Huffington Post. Cele două au cântat piesa Girls Just Want To Have Fun, lansată de Cyndi Lauper în 1983. După o interpretare care a ridicat publicul în picioare, rapperul Alessandro Aleotti, cunoscut sub numele de J-Ax, a decis ca sora Scuccia să meargă în etapa următoare.

Călugăriţa a indicat spre cer, în timpul melodiei, când a cântat versul „Daddy dear, you’re still number one” (dragă tată, eşti încă numărul unu), stârnind zâmbetele celor din sală. Cristina Scuccia nu vrea doar să se distreze, aşa cum indică piesa aleasă (n.r. Girls Just Want To Have Fun, Fetele vor doar să se distreze, în limba engleză).

„Am venit aici pentru că am un dar pe care vreau să îl împărtăşesc. Sunt aici pentru a propovădui Evanghelia”, le-a spus ea membrilor juriului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here