VIDEO Vunk a prezentat povestea melodiei „Numai la doi“, interpretată alături de Andra

Vunk a postat pe pagina de YouTube a formaţiei un documentar de două minute şi jumătate cu istoria piesei “Numai la doi”, o colaborare excepţională cu Andra. Filmul este realizat ca un puzzle în care se întrepătrund reacţiile şi răspunsurile tuturor celor implicaţi în proiect într-o formă foarte dinamică şi amuzantă, surprinzind astfel într-un mod inedit atmosfera din interiorul echipei.

minidocumentar-vunk-foto În film, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, povesteşte despre istoria personală care l-a inspirat să scrie piesă, Gabriel Maga, chitaristul trupei, îi dă replica “cine nu se simte vinovat, să dea primul cu piatra”, celălalt chitarist, Bogdan Crucianu, râde cu subînţeles la replicile colegilor, iar Nicu Sarghea e€“ toboşarul care€“ militează pentru fidelitate. Andra povesteşte despre cum a început colaborarea cu VUNK, iar regizorul clipului piesei „Numai la doi“, Florin Boţea, despre cât de greu i-a fost să pună pe ecran o poveste de dragoste care să nu-l supere foarte mult pe soţul Andrei, Cătălin Măruţă.

Cu acest minidocumentar, Vunk continuă seria de filme prin care fanii află poveştile din spatele cântecelor, trupa realizând producţii similare pentru toate lansările din 2013. Single-ul “Numai la doi” a fost lansat în urmă cu o săptămână şi este deja în difuzare la toate marile staţii de radio.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. vreau sa fiu ca tine
    esti superba
    lumia este invidioasa pe tine ca esti mamica esti o femeie frumoasa canti bine ai un barbat superb va potriviti d eeminune esti talentata de cat toate artistele de exemplu lora denisa antonia ina alex velea conectar si etc tu esti deosebita nu te compari cu nimeni ai grija cu drag elena

    vreau sa fiu ca tine si nu asculta ce zice lumea doar in persoana de langa tine te pup

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here