Videoclipul hit-ului “Smells Like Teen Spirit” de la Nirvana a depasit un miliard de vizualizari pe youtube

Au trecut mai bine de 18 ani de la momentul cand “Smells Like Teen Spirit” s-a auzit pentru prima data, majoratul aducand un frumos record videoclipului celebrului hit.

Trupa americana de rock/grunge Nirvana, condusa de Kurt Cobain, vocalist si chitarist, se afla la al doilea album, intitulat Nevermind, lansat in luna septembrie a anului 1991. “Smells Like Teen Spirit” este cantecul de deschidere și single-ul principal. In scurt timp piesa a devenit un hit si imnul unei generatii care se dorea a fi diferita mai mult ca oricand.

Zilele trecute videoclipul urcat pe platforma video in iunie 2009 a depasit pragul de un miliard de vizualizari. Cu aceasta ocazie, “Smells Like Teen Spirit” a intrat untr-un club select – piese din anii ’90 cu peste un miliard de vizualizari pe youtube.

In acest moment sunt doar doua piese din perioada respectiva care au depasit miliardul de vizualizari: “November Rain” de la Guns N’ Roses si hit-ul celor de la Nirvana. Foarte aproape, cu putin sub pragul de un miliard se afla si “Zombie” al trupei irlandeze The Cranberries (care cu siguranta va intra in club in prima parte a anului viitor).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here